Gezocht: verhuizer/chauffeur

Voor ons familie verhuisbedrijf zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur / verhuizer. Ben jij in het bezit van rijbewijs C en houd je van afwisseling? Dan is de combinatie van verhuizer en chauffeur iets voor jou. Bij voorkeur beschik je over relevante werkervaring; je bent klantvriendelijk en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Verder heb je een digitale bestuurderskaart en code 95 in je bezit. Het betreft een fulltime functie waarbij een vaste aanstelling zeker tot de mogelijkheden hoort. Salariëring conform CAO Beroepsgoederenvervoer.

Ben jij de verhuizer / chauffeur die we zoeken?
Solliciteer dan direct: info@vanbeekverhuizingen.nl
Voor meer informatie: 030-6957888.

(Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.)


 

Bedrijfsverhuizingen


Voorafgaande aan de verhuizing komt iemand van onze firma vrijblijvend bij uw bedrijf langs om de uit te voeren werkzaamheden op te nemen. Het gaat dan hoofdzakelijk over:

  • De hoeveelheid werkplekken / werkruimtes
  • Wel / niet inpakken
  • Wel / geen archief
  • De bestemming
  • Tijdsbestek waarin de verhuizing moet plaatsvinden

Natuurlijk zijn er nog veel meer punten waar over gepraat moet worden, maar het belangrijkste is dat alles vlot en soepel verloopt. Het is tenslotte de bedoeling dat iedereen weer zo snel mogelijk aan de gang kan in uw bedrijf.

 

Verhuisdozen
VerhuisdozenGaat u met ons verhuizen, dan ontvangt u de verhuisdozen in bruikleen. Stel dat u er voor kiest om zelf te gaan verhuizen en u heeft dozen nodig, dan kunt u bij ons dozen kopen. Wij hebben genoeg dozen op voorraad, dus als u in kantoortijd bij ons langs komt kunnen wij u altijd van dienst zijn.

[ naar boven ]