Gezocht: verhuizer/chauffeur

Voor ons familie verhuisbedrijf zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur / verhuizer. Ben jij in het bezit van rijbewijs C en houd je van afwisseling? Dan is de combinatie van verhuizer en chauffeur iets voor jou. Bij voorkeur beschik je over relevante werkervaring; je bent klantvriendelijk en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Verder heb je een digitale bestuurderskaart en code 95 in je bezit. Het betreft een fulltime functie waarbij een vaste aanstelling zeker tot de mogelijkheden hoort. Salariëring conform CAO Beroepsgoederenvervoer.

Ben jij de verhuizer / chauffeur die we zoeken?
Solliciteer dan direct: info@vanbeekverhuizingen.nl
Voor meer informatie: 030-6957888.

(Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.)


 

Opslag


Het kan voorkomen dat uw inboedel opgeslagen moet worden, bijvoorbeeld bij het opknappen van uw huis, vertrek naar het buitenland, of dat uw nieuwe woning nog niet is opgeleverd.

Bij ons is dit geen probleem. Van Beek / Van de Kuil Verhuizingen beschikt over een geconditioneerde opslagruimte. Deze hal is in 2005 nieuw in gebruik genomen en voldoet aan alle eisen op het gebied van koeling en luchtvochtigheid die gesteld zijn aan meubelopslag.

opslag

Wij bieden u drie mogelijkheden

De eerste mogelijkheid is dat wij uw inboedel bij u thuis komen laden. Wij hebben dan houten opslagkisten bij ons, die wij terplekke vakkundig kunnen laden. In een opslagkist kan ongeveer 9 m3. Deze kisten stapelen wij in de opslagruimte op elkaar. Het blijft dan net zolang staan totdat u het weer geleverd wilt hebben.

De tweede mogelijkheid is dat u bij ons in de opslag zelf uw inboedel in de kisten laadt. Wij zetten de opslagkist(en) klaar, en ruimen de kist(en) weer op als u klaar bent. Wanneer u uw inboedel weer op komt halen zorgen wij ervoor dat de kist(en) klaarstaan en dan kunt u zelf uw inboedel er weer uithalen.

De laatste mogelijkheid is dat u uw inboedel bij ons los neerzet, en dat wij het vervolgens in de kisten laden. Wij zorgen er dan voor dat het weer klaarstaat als u uw inboedel weer op komt halen.


[ naar boven ]

> Foto's opslag