Particuliere verhuizingen


Verhuizen is een hoop gedoe en geregel. U bent enorm druk met afspraken, verbouwingen, etc. U heeft bijna geen tijd voor de daadwerkelijke verhuizing. Reden genoeg om u door een erkende verhuizer te laten verhuizen.

Een ruime tijd voordat de verhuizing moet plaatsvinden, komen wij bij u thuis om vrijblijvend een offerte te maken. Er wordt dan o.a. gekeken naar de hoeveelheid te verhuizen spullen, de bereikbaarheid en de situatie en ligging van de woning(en). Als u in een appartement woont is dat geen probleem voor ons, want wij beschikken over moderne verhuisliften.

Voor de verhuizing ontvangt u dozen, etiketten en papier om al het kleingoed in te pakken. Desgewenst kunt er ook voor kiezen om al uw spullen in te laten pakken door onze vakmensen. Dit scheelt u een hoop tijd, en u zit minder lang tussen al de verhuisdozen!

Het de- en monteren van meubelen is ook een van de taken die wij u uit handen kunnen nemen. Het vervoeren van piano’s en vleugels is voor ons geen probleem. Door de jarenlange ervaring en kennis zal uw instrument veilig op plaats van bestemming komen.

Op de dag van de verhuizing komen wij op de afgesproken tijd voorrijden en beginnen met de werkzaamheden zoals met u besproken. De rust en snelheid waarmee onze mensen werken zult u doen versteld staan. Kortom: Verhuizen zonder zorgen!

 

Verhuisdozen
VerhuisdozenGaat u met ons verhuizen, dan ontvangt u de verhuisdozen in bruikleen. Stel dat u er voor kiest om zelf te gaan verhuizen en u heeft dozen nodig, dan kunt u bij ons dozen kopen. Wij hebben genoeg dozen op voorraad, dus als u in kantoortijd bij ons langs komt kunnen wij u altijd van dienst zijn.

[ naar boven ]

> Verhuisdozen
> Foto's


"Mijn ervaring met Van Beek en v.d. Kuil is heel erg goed. In het voortraject werd alles goed bekeken en werd meteen een offerte gedaan. Daarna werd bij wijzigingen alle soepelheid getoond.
Tijdens de verhuizing werd er snel en effectief gewerkt, in een heel goede onderlinge sfeer. Alles werd met zorgvuldigheid en voorzichtigheid behandeld, zowel in het oude huis als in het nieuwe. Wat een normaal een nogal stressvolle ervaring is werd minder stress omdat de verhuizers in alle harmonie bezig waren, en niets hun teveel was.
Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!!!
"